Referencer

Her et lille udpluk af de kunder vi har leveret tele / data / backup  løsninger til.

Dr. Oetker, der er en familieejet virksomhed inden for levnedsmiddelindustrien, har udviklet levnedsmidler af høj kvalitet siden 1893 og betragtes som en af de førende virksomheder inden for levnedsmiddelindustrien i såvel Tyskland som resten af verden. Virksomheden er nu familieejet i 4. generation og har hovedsæde i Bielefeld i det nordlige Tyskland. Dr. Oetker fremstiller og distribuerer et bredt udvalg af forskellige fødevarer til mere end 40 lande

Melitta Nordic er markedsledende indenfor produktion og udvikling af kaffemaskiner.
Thomsbæk Kommunikation har været telefon leverandør til Melitta siden 1999 og anvender idag en ren IP telefoni platform som ud over at være fleksibel også har givet Melitta Nordic en stor besparelse.

Blu er den internationale mediekoncern FremantleMedias produktionsselskab i Danmark, og repræsenterer dermed også et af verdens største og bedste underholdningskataloger, der bl.a. indeholder formater som X Factor, Got Talent (Talent), Hole in the Wall (Hul i Hovedet), Pop Idol, Take Me Out (Dagens Mand), Thank God You’re Here (Guskelov du kom), The Farmer Wants a Wife (Bonde Søger Brud) og Star Search (Scenen er din).

Tandprotetikeren er en landsdækkende, frivillig kæde af specialiserende tandprotese klinikker. Tandprotetikerens målsætning er at samle de bedste kliniske tandteknikere i landet under mottoet : Patienten i centrum, med denne målsætning stilles der store krav til leverandører og samarbejdspartnere, hvilke gør Thomsbæk Kommunikation til en loyal leverandør med rene IP telefonisystemer, hvor flere afdelinger er kobler sammen i et netværk.

CPH Vision danner rammen for mere end 200 danske og internationale design-wear mærker, i et udstillingssted for first movers og eksklusive designere. CPH Vision blev grundlagt i 1998 og over 30,000 besøgende består af købere, både nationale og internationale presse og trendsættere, hvoraf mere end 50% kommer fra udlandet.

Men ikke mindre end 8 afdelinger og 13 teorilokalen er det vigtigt at IT og telefonien spiller sammen og går op i en højrere enhed. Tip Top Trafik har siden 1990 hjulpet mange tusinde personer med at erhverve sig kørekort. Thomsbæk Komminikation har siden 1998 leveret telefoni og IT til Tip Top Trafik, som idag anvender en fleksibel IP telefoniløsning som gør at administrationen og kundebetjening kan foregå fra flere lokationer.

Best Talent er specialiseret i Search & Selection indenfor Life Science. Vi er i løbet af kort tid blevet den foretrukne samarbejdspartner på dette område qua vores erfaring, baggrund og netværk. Vi ”taler sproget”, kender markedet, tiltrækker højtkvalificerede medarbejdere og har en attraktiv talentbank. Vi løser forskellige typer af opgaver på strategisk og taktisk niveau.

Dansk bilferie startede med at tilbyde “Kør-selv-ferie” i 1994, og vi gør hvad vi kan for at tilbyde de bedste ferier til den bedste pris. Vi har et rigtigt godt samarbejde med hele 9 af de bedste og af disse, 5 af de største udbydere af luksuscamping i Europa.
Hver udbyder har sit særpræg, hvilket giver os mulighed for at tilbyde ankomst- og afrejsedag på en meget fleksibel måde. Samtidig har du mulighed for at vælge at besøge flere forskellige campingpladser på din ferie, så der skulle være alle muligheder for at vi kan finde netop den ferie du og din familie ønsker. Hos Dansk Bilferie får du personlig rejserådgivning.

For e-conomic er det lykkedes at skabe et brugervenligt og fleksibelt økonomisystem, der både kan leve op til de faktiske behov og krav for en virksomheds regnskab og økonomistyring – samtidig med at de nyeste teknologiske muligheder udnyttes optimalt.

Et mål, der er nået ved til stadighed at udvikle, forfine og tilpasse økonomisystemet, så det følger udviklingen og virksomhedernes behov – uanset virksomhedens størrelse, antal posteringer og produkt.